Web Analytics Made Easy - Statcounter

این پنج اثر متعلق به پروفسور حیدر غازی الموسوی، رئیس گروه ترجمه مرکز العمید است .

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از الکفیل، گروه ترجمه مرکز بین المللی تحقیقات و مطالعات العمید وابسته به بخش امور فکری و فرهنگی آستان قدس عباسی به منظور کمک به غنی سازی کتابخانه تحصیلات تکمیلی پنج اثر به زبان انگلیسی منتشر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این پنج اثر متعلق به پروفسور حیدر غازی الموسوی، رئیس گروه ترجمه مرکز العمید است که در مصاحبه با سایت الکفیل گفت: این آثار یکی از محصولات کنفرانس بین المللی العمید و به عنوان یک مقدمه فکری برای چاپهای بعدی است. این آثار از نظر محتوا متفاوت بوده و به شرح زیر است:

 

- اثر نخست: تحت عنوان (الحداثة في المسرح الحسينيّ) منتشر شد. این کتاب بخشی از یک سری از مطالعات است که به نهضت حسینی و آرمان های انسانی و بین المللی آن می پردازد.

 

- اثر دوم: تحت عنوان (الشهادة حصن الإنسانيّة ولجام التطرّف) است که دروسی را در زمینه مفهوم شهادت از ابعاد مذهبی - ادبی بررسی کرده و ارکان شهادت و در راس آن فداکاری برای یک اصل والا را بنا نهاد.

 

- اثر سوم تحت عنوان (المنبر الحسینی) است که یکی از ثمرات همایش های آستان قدس عباسی است. این کتاب با مشارکت چهار استاد از عراق، ایران و انگلستان تدوین شد تا با استفاده از مطالعات آموزشی و فکری ماهیت منبر حسینی و کارکردهای آموزشی، اجتماعی و سیاسی آن در رشد آگاهی مخاطب را به جهانیان بیاموزند.

 

- اثر چهارم: با عنوان (تأمّلات في أهل البيت -عليهم السلام- أدبيّاً) بود که از طریق آن چندین نمایشنامه را مورد تحلیل و بررسی قرار داد و تأثیر اهل بیت (علیهم السلام) در جذب مخاطب و رساندن معانی نیکی و شرافت در پرورش انسان را تبیین کرد.

 

- اثر پنجم: تحت عنوان (تأمّلات في أهل البيت -عليهم السلام- لغويّاً) حاوی چندین مقاله زبانی درباره خطبه های اهل بيت (عليهم السلام) است.

پایان پیام/42

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد کانون های فرهنگی هنری مساجد فعالیت های مسجدی مسجد مسجد مسجد رویداد ملی فهما طرح ملی فهما رویداد ملی فهما آستان قدس عباسی اهل بیت کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۱۶۹۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتشارات صهبا از کتاب جدید با نام «حدیث مکارم الاخلاق» رونمایی کرد

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، در آستانۀ برگزاری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، انتشارات صهبا (مؤسسه ایمان جهادی) از کتاب «حدیث مکارم الاخلاق» رونمایی کرد.

کتاب «حدیث مکارم اخلاق»، کتابی است اخلاقی، در شرح و تبیین حدیثی از امام صادق علیه‌السلام، که در آن ده صفت از صفات پیامبر اکرم را بیان کرده‌اند؛ یقین، قناعت، صبر، شکر، حلم، حسن اخلاق، سخاوت، غیرت، شجاعت، و مروّت. این کتاب دربردارندۀ متن جلساتی است که مقام معظّم رهبری در سال ۱۳۵۲ شمسی در مسجد کرامت مشهد داشته‌اند، و در آن جلسات این روایت را خوانده، و این صفات را شرح داده‌اند.

البته، برای تکمیل مباحثی که ضبط نشده بوده، و رفع نواقص جلسات، روایت‌هایی از احادیث دروس خارج فقه دوران رهبری معظّم‌له، به کتاب اضافه شده است. کتاب حدیث مکارم الاخلاق در یازده فصل و مطابق صفاتی که در حدیث ذکر شده تنظیم شده است.

لازم به توضیح است که انگیزۀ جمع‌آوری این کتاب از جانب مردم و مخاطبان ایجاد شد که با دل‌های پاک خود، طالب محصولی با محتوای اخلاقی از حضرت آیت‌الله خامنه‌ای حفظه‌الله بودند؛ این کتاب در ۳۹۰ صفحه، در قطع رقعی و با قیمت ۸۵ هزار تومان در فروشگاه اینترنتی انتشارات صهبا به نشانی www.sahba.ir و کتابفروشی‌های سراسر کشور موجود است و علاقه‌مندان می‌توانند برای خرید کتاب اقدام نمایند.
 
برشی از کتاب:
در روایات صادره از ائمۀ هدی علیهم‌السلام راجع‌به حلم خیلی تأکید شده. در قرآن کریم هم در مقام ستایشِ بعضی از بندگان شایسته و عظیم‌القدر، آنها به صفت حلم توصیف شدند، «اِنَّ اِبراهیمَ لَحَلیمٌ اَوّاهٌ مُنیبٌ». انسان با خودش فکر می‌کند که این حلم چیست و چرا این‌قدر در روایات و کلمات ائمۀ هدی صلوات‌الله‌علیهم که پیشوایان اخلاق و اندیشۀ بشری هستند، تأکید شده راجع‌به حلم، یا در قرآن به‌صورت صفتی برای ابراهیم خلیل‌الله ذکر شده. این انسان را وادار می‌کند که دنبال صفت حلم راه بیفتد در روایات و در لغت و در گفتار بزرگان، تا بالاخره دربیاورد که معنای این صفت چیست؟ آیا همین‌که مردم امروز به آن می‌گویند حلم، این است؟ حلم همین است؟

متأسفانه این صفت هم، این لغت هم، این مفهوم هم مثل واژه و مفهوم صبر یا قناعت یا شکر، در طول زمان تحریف شده. آنچه که ائمۀ ما علیهم‌السلام از آن تعریف کرده‌اند، آن چیزی است، آن‌که ما امروز به نام حلم می‌شناسیم، چیز دیگری است. نمی‌گویم که صددرصد باهم اختلاف دارند، اما پنجاه درصد باهم اختلاف دارند. حالا بنده این را عرض می‌کنم و در روایات درمی‌آوریم مطلب را، تصدیق و قضاوتش با شما عزیزان.۱۶/۱۱/۱۳۵۲

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صلیب سرخ: شرایط انسانی در افغانستان وخیم و نیازمند رویکرد جدیدی است
  • درب طلای حرم امام رضا(ع) آماده شد
  • «درآمدی بر علوم انسانی اسلامی در اندیشه رهبر انقلاب» منتشر می‌شود
  • کتاب «اسلام و مبانی حقوق بشر» نقد و بررسی می شود
  • نقشی از شخصیت‌های قصه‌های ایرانی بر روی پوستر نمایشگاه کتاب
  • کتاب آموزش زبان انگلیسی برای مبتدیان
  • امام صادق(ع) نهضت علمی بزرگی را در جهان اسلام پی‌ریخت
  • راهبردهای علمی و علمی امام صادق(ع) در مقابله با سطحی نگری فکری و عمل گرایی افراطی
  • انتشارات صهبا از کتاب جدید با نام «حدیث مکارم الاخلاق» رونمایی کرد
  • مرکز مطالعات عراق با ۱۰۰ عنوان به نمایشگاه کتاب می آید