Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس یک مطالعه‌ جدید در انگلیس، عفونت‌های کووید بین کودکان پنج تا ۱۱ ساله، سه برابر بیشتر از بقیه جمعیت شایع است.

به گزارش ایسنا،‌ این تحقیقات نشان داد که بین اواخر نوامبر تا اواسط دسامبر بیش از ۴.۷ درصد این گروه سنی به این ویروس مبتلا بودند و این میزان با رقم ۱.۴ درصد برای کل جمعیت مقایسه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این هفته، مشاوران علمی دولت انگلیس، واکسیناسیون کووید را فقط برای آن دسته از کودکان پنج تا ۱۱ ساله توصیه کردند که در حال حاضر از نظر بالینی آسیب‌پذیرند.

بر اساس برآوردهای دولت، از اواخر نوامبر تا اوایل دسامبر، بیش از ۱۰۰ هزار کودک با آزمایش مثبت کووید و ده‌ها هزار مورد مشکوک به کووید در یک زمان سر کلاس حاضر نشده‌اند.

در آخرین مطالعه ریکت‌وان (REACT-۱) (مطالعه‌ای درباره میزان شیوع کرونا) که کالج سلطنتی لندن و "ایپسوس موری" انجام دادند بین ۲۳ نوامبر و ۱۴ دسامبر، بیش از ۹۷ هزار آزمایش خانگی کووید در انگلیس انجام شد.

این مطالعه نشان داد که کووید در کودکان پنج تا ۱۱ ساله بیش از هر گروه سنی دیگری شیوع دارد.

کارشناسان همچنین می گویند که در مقایسه، میزان ابتلا به کووید در افراد ۱۲ تا ۱۷ ساله که اکثر آن‌ها اکنون واکسینه شده‌اند، نصف شده و از ۵.۳۵ درصد به ۲.۳۱ درصد رسیده است.

به گزارش ایندیپندنت، دو مطالعه اولیه منتشر شده در این هفته در این کشور نشان داد که موج امیکرون خفیف‌تر از سویه دلتا به نظر می‌رسد و افراد مبتلا به آن ۴۰ تا ۷۰ درصد کمتر در بیمارستان بستری می‌شوند. اما دانشمندان هشدار داده‌اند که نرخ بالا و هشداردهنده شیوع آن ممکن است خفیف‌تر بودن آن را جبران کند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: تا ۱۱ ساله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۸۲۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۵ درصد ظرفیت سدهای کرمانشاه پُر شد

ایسنا/کرمانشاه به گفته معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای استان کرمانشاه، آورد سدهای استان از ابتدای سال آبی جاری تاکنون به بیش از ۱.۷ میلیارد مترمکعب رسیده است.

علی مرادی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به آخرین وضعیت ذخیره سدهای استان کرمانشاه، گفت: از مجموع ظرفیت حدود یک میلیارد و ۳۵۰ میلیون مترمکعبی سدهای استان، هم اکنون ۶۴.۹۱ درصد آن پُر است.

وی میزان ذخیره کنونی سدهای کرمانشاه را ۸۷۳.۵ میلیون مترمکعب اعلام کرد و افزود: بیشترین میزان ذخیره سدها به ترتیب مربوط به سدهای گاوشان و داریان است.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه درباره وضعیت سرریز سدهای استان نیز اظهار کرد: در حال حاضر تنها سد «تنگ حمام» در شرایط سرریز قرار دارد و ظرفیت مابقی سدهای استان تکمیل نیست، چون در کنار ورودی که این سدها دارد، خروجی و مصرف نیز دارند.

وی با بیان اینکه آورد سدهای استان از ابتدای سال آبی جاری (مهر ۱۴۰۲) تاکنون حدود یک میلیارد و ۷۲۵ میلیون مترمکعب بوده، خاطرنشان کرد: بیشترین آورد را نیز در سد داریان به میزان حدود ۱.۴ میلیارد مترمکعب داشتیم، اما چون این سد دارای نیروگاه است میزان خروجی آب آن نیز قابل توجه می‌باشد.

به گفته مرادی، پس از داریان بیشترین آورد سدهای استان در سال آبی جاری مربوط به سد گاوشان با حدود ۷۲ میلیون مترمکعب و کمترین نیز مربوط به سد گیلانغرب به میزان ۱.۶ میلیون مترمکعب بوده است.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای استان کرمانشاه درباره آورد حاصل از بارش‌های اخیر نیز عنوان کرد: هنوز بخشی از رواناب حاصل از بارش‌ها وارد سدها نشده و آورد این بارش‌ها در آمار هفته آینده خود را نشان خواهد داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • طی یک سال؛ صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • چند درصد ایرانی‌ها آسم دارند؟ بالاترین میزان ابتلا در این سن
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها آسم دارند
  • ۶۵ درصد ظرفیت سدهای کرمانشاه پُر شد
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • ختافه به دنبال تمدید قرارداد قرضی میسون گرینوود
  • ورزش و کاهش وزن نخستین اقدام برای درمان کبد چرب
  • گندم‌کاران مراقب شیوع بیماری زنگ زرد باشند
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • تورم نقطه‌به‌نقطه در فروردین به کمتر از ۳۵ درصد رسید